Belépés a webáruházba

Kosár betöltése

Materasso ANTIBAKTERIAL Bio Ex táskarugós matrac


  • Huzat: LYOCELL (100% természetes, alapja a nyírfacellulóz, elnyeli és elvezeti a nedvességet, gyorsan megszárad, ezzel biztosítja a matrac magas higiéniáját, antimikrób, magas rétegű üreges PES rostszállal steppelt, ami fokozza a matrac luxus megjelenését, levehető, 60 C fokon mosható)
  • Mag: 1.8 mm táskarugó, kókuszréteggel
  • 7 zónás, közép kemény matrac
  • Kényelmi réteg: új fejlesztésű Ultrafresch/ Sanitized hab, melynek különlegessége, hogy átfogó antibakteriális, gombaellenes védelmet nyújt, a penészek, gombák és egyéb nem kívánatos mikroorganizmusok számára nem biztosít megfelelő környezetet az életben maradásukhoz
  • A rugótestek egyesével zsákokba vannak téve, így egymástól függetlenül tudnak mozogni, jó testvonal követő
  • Jól szellőzik
  • A Materasso ANTIBAKTERIAL BIO-EX  táskarugós matrac 120 kg testsúlyig ajánlott

A táskarugós ágybetétek 1,8 mm-es acélrugóból készülnek, de dupla annyi rugót tartalmaznak, mint a bonell rugós változatok, ezek biztosítják a tökéletesebb testvonalkövetést, az elasztikuságot és a lehető legnagyobb kényelmet. A Materasso Antibakteriál Bio-ex táskarugós matrac  egy középkemény, klinikailag tesztelt ortopedikus, 7 -zónás matracrendszerű, 21 cm vastagságú ágybetét, melyben a rugótestek egyesével zsákokba van téve, így egymástól teljesen függetlenül tudnak mozogni. A rugótestek felett kókuszréteg található, mely segíti a megfelelő merevítést és a jó szellőzést. A kényelmi réteget az új feljesztésű Ultradresch hab adja, mely teljesen antibakteriális, gombaellenes védelmet nyújt a matrac használójának. Ez a hab olyan környezetett biztosít, mely az élőskődők számára nem megfelelő az éledben maradásukhoz. Ez a tiszta környezet eredményezi az igazán pihentető alvást használójának. Mind emelett a huzata is igen különleges Lyocell-ből készül, melynek alapja a facellulóz. Rendkivül jó alaktartó és selymes érzésű, elnyeli és elvezeti a testnedvességet, viszont nagyon hamar megszárad. A matrac huzata levehető és 60 C-on mosható.

Magasság: 
21 cm
Keménység: 
félkemény
Gyártó: Materasso
A termék ára: 110 700 Ft-tól

Válassza ki a matrac méretét!