Belépés a webáruházba

Kosár betöltése

PAPLANOK

Paplan kínálatunk: Billerbeck pehely paplanok, márkás alvószálú és természetes szál töltetű paplanok, gyerekpaplanok.

„Egy jó nap, az éjszakával kezdődik” - A Billerbeck mottója kiválóan tükrözi a cég szemléletét. Paplan és párna gyártás területén a legkiválóbb minőséget képviseli, melyet az „Alvás és Egészség” alapítvány legmodernebb kutatási eredményei alapján végeznek.

Az alvás legalább olyan fontos, mint az evés és az ivás. Aki jól alszik, az, reggelenként felfrissülten ébred és megújult erővel kezdi a napot. Alvás közben új energiákat gyűjtünk. Az „elemek” újra töltődnek. A jó alvás elsődleges kritériuma a jól kiegyenlített ágyklíma. Az optimális hőmérsékletet és nedvesség kiegyenlítő alvásklímát csak a magas minőségű paplan, párna és matrac tudja biztosítani, ez által is egy tökéletes, simogató alvásérzetet nyújtva.

Amennyire egyedi az emberek melegszükséglete és alvás-szokása, annyira egyénre szabott a Billerbeck paplan és párna választéka. Akár a hagyományos pehelytöltetű, akár a természetes-szál töltetű, esetleg a frissítő érzetet adó márkás alvószál töltetű Billerbeck paplanokat, vagy párnákat részesítik előnyben, nálunk biztosan megtalálják a megfelelő darabot! A Billerbeck paplanok különféle melegségi fokozatot nyújtanak, így webáruházi kínálatunk a könnyű nyári paplanoktól kezdve, az extra meleg paplanokig terjed.

Billerbeck Navigátor

A könnyebb  eligazodás érdekében, segítséget nyújtunk az alábbi ikonokkal, hogy hamarabb megtalálja a megfelelő terméket.

nyári átmeneti téli toll természetes funkciónális szál hagyományos díszes

       nyári                átmeneti                téli             toll és pehely   természetes     funcionális     hagyományos        díszített

                                                                                                                       szál                   szál

Márkás alvószálú paplanok
Pehely paplanok
Természetes szálú paplanok