Belépés a webáruházba

Kosár betöltése

Billerbeck BOX SPRING, kárpitozott ágyállvány, párnás, Csendes este

A Billerbeck BOX SPRING ágyállvány, egy fakeretre steppelt, szövettel kárpitozott ágyszerkezet, mely feszes bonell rúgozattal van beépítve, biztosítva a jó alátámasztást és rugalmasságot. Az állványszerkezet (doboz) magassága 23 cm + a választott matrac magassága + a választott ágyláb magassága. Kétszemélyes méretekben két tagból áll az állványszerkezet. A Box Spring ágyállvány fejvége a képen, dobozos párnával. A fejvég magassága 115 cm, vastagsága 18 cm, szélessége 90x200: 106 cm, 140x200: 156 cm, 160x200: 176 cm, 180x200: 196 cm. Az ágyláb bükkfából készült egytagú (5,5 cm magas). Kárpitozása, Sand szövet, vízlepergető (47 csendes este színben). Anyagösszetétele: 78% poliészter és 22% pamut, súlya: 285 gr/m2.

A matrac nem tartozéka az ágynak. Bármelyik Billerbeck matrac választható hozzá.

Nem előre gyártott termék, minden esetben a vásárlói megrendelésre készül.

Egyedi terméket minden esetben a vevő számára egyedileg készítjük el, nem előregyártott termékek, a vásárló utasítása alapján, kifejezett kérésére állítjuk elő, vagy a fogyasztó személyére szabjuk. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételnek minősül!

Megrendelésnél 50% előleget kérünk!

Megrendelésnél 3 - 6 hét a gyártási idő!

A Box Spring ágyhoz számos más színű kárpit választható. Ágyunk minden esetben körbejárható. Sand kárpitok minden esetben vízlepergetőek és bőrbarátok. Tisztán tartásuk könnyű. Fehérítő használata tilos. Folttisztításra a háztartási vegyi árukat forgalmazó üzletekben kapható, úgynevezett “foltbenzin” és kárpittisztító alkalmazható, puha rongy segítségével. Tisztítás előtt minden esetben próbálja ki az adott szert egy szemnek félreeső helyen, ha az adott vegyszer foltot hagyna vagy színváltozást  eredményezne!

Gyártó: Billerbeck
A termék ára: 416 000 Ft-tól

Válassza ki az ágy méretét!