Belépés a webáruházba

Kosár betöltése

Materasso ZDENEK ALGUA hab matrac


  • Huzat: GREENTEX/ALGUA matrachuzat (csak természetes anyagokkal kezelt textil - barátságos probiotikumokkal melyek, elfogyasztják a az akták és baktériumok élelmét, amivel hatékonyan hatástalanítják őket, allergiában szenvedőknek ajánlott)
  • Mag: lágyabb oldal EvoporecHRC hab levendula és svájci gyógynövényekkel, keményebb oldal Avent O2 hab nagy sűrűségű kifejezetten tartós hab
  • Terhelhetőség: 120 kg/fő
  • Allergiásoknak ajánlott
  • Vákuum csomagolt termék

 

A Materasso Zdenek hab matrac két keménységi komfortal ellátott matrac. Az egyik oldal kellemesen puha, mely tökéletesen igazodik a test vonalához és optimálisan tartja a gerincoszlopot, a másik oldal keményebb, így bármikor tudja változtatni a komfortérzést. A lágyabb oldal EvoporecHRC hab nyugtató hatású levendulát és svájci gyógynövényeket tartalmaz, nagyon stabil és tartós hab. Strukturált sejszerkezetének köszönhetően ellenáll a nedvesség, hő és nagy nyomás hatásának. A keményebb oldal Avent o2 hab svájci fejlesztésű, nagy sűrűségű és jól terhelhető habfajta, mely tökéletes alátámasztást nyújt a gerincnek. A Zdenek matrac 20 cm vastagságú, 120 kg/ fő testsúlyig terhelhető. A Zdenek matrac borítása, úgynevezett GREENTEX huzat, mely igazi forradalom az allergének elleni védekezésben. A GREENTEX csak természetes anyaogakkal kezelt textil - a barátságos probiotikumokka melyek távol tartják az allergéneket, magába szívja a nedvességet minek kövezkeztében nem telepedik meg a penész, elfogyasztják az atkák és baktériumok élelmét, amivel hatékonyan hatástalanítják és eltávolítják a szagokat. A probiotikumok akkor aktíválodnak, ha élelemhez jutnak (hám réteg, izzadság), ezért folyamatosan biztosítja a megfelelő higiéniát. Kifejezetten allergiában és asztmában szenvedőknek is ajánlott. A matrac huzat levehető és 60 C-on mosható.

Magasság: 
20 cm
Keménység: 
félkemény
Gyártó: Materasso
A termék ára: 93 600 Ft-tól

Válassza ki a matrac méretét!