Belépés a webáruházba

Kosár betöltése

Fenyő ágykeret, fenyőfa ágykeretek

Fenyő ágykeretek

A nyugodt alvás záloga

Azt mondják, az életben két dolog fontos igazán, a jó ágy és a jó cipő, hiszen vagy az egyikben vagyunk vagy a másikban. A cipővásárláshoz máshol talál tanácsokat, azt azonban szívesen eláruljuk, milyen a jó ágy. Először is tartós: egy ágykeret hosszú távú, akár örök befektetés, amely évtizedeken át gondoskodik a nyugodt álmunkról. Az is fontos, hogy masszív legyen: az ágyrács nem deformálódhat, vetemedhet vagy törhet el, hiszen csak így nyújthat megfelelő alátámasztást a matracnak, így a gerincünknek. Praktikus funkcióin túl pedig az ágykeretnek esztétikusnak is kell lennie, hogy egy munkával telt nap után, fáradtan alig várjuk, hogy belehuppanhassunk, és azonnal álomba merüljünk – ne pedig órákig forgolódjunk, mert kényelmetlen, nyom vagy nyikorog.

Időtállóság és esztétikum

A fenyőfa ágykeretek egyszerre szépek, masszívak és tartósak. A fenyők között is a borovi a legidőtállóbb, legmasszívabb és legnagyobb teherbírású. A borovi fenyőfa ágykeret a fa egyedi erezetének köszönhetően esztétikus, és segít egy darabka természetet csempészni az otthonunkba. A borovi fenyő magas gyantatartalma okán tartós, időjárásálló, kellemes látványt nyújt, és nem vetemedik úgy, mint például a luc. A fenyőfa ágykeret igénytől függően natúr, pácolt és antikolt változatban is kapható. A natúr fenyőfa bútorok a skandináv stílusú otthonok kedvelt berendezési tárgyai. Ha inkább a klasszikus hívei vagyunk, mint a moderné, illetve a többi bútorunk is sötétebb színű, kérjük az ágykeretet például cseresznye vagy dió színű páccal.

Kellemes éjszakák

A fa nemes anyag; szép és természetes, így sokkal kellemesebb egy fenyőfa ágyba befeküdni esténként, mint egy bútorlapból készültbe. Utóbbit sokan kedvezőbb ára miatt választják, pedig hosszú távon a fenyő ágykeret jobb befektetés, hiszen tartósabb, tovább marad esztétikus, illetve sokkal nagyobb élményt jelent aludni benne. Többféle formájú és stílusú borovi fenyő ágykeretet kínálunk, így biztosan talál az ízlésének megfelelőt.

 

Fenyő ágykeret: borovi fenyőfa ágykeretek natúr és pácolt kivitelben

Natúr fenyő ágykeretek