Belépés a webáruházba

Kosár betöltése

Antiallergén matracok

Antiallergén matracok

ANTIBAKTERIÁLIS MATRAC - ANTIALLERGÉN EGÉSZSÉGÜGYI MATRAC

A világ számos egészségügyi szakembere egyetért abban, hogy a poratkákkal szembeni allegia korunk fontos egészségügyi problémájává vált. A különböző használati tárgyainkon, ruhán, ágyon, mosogató szivacson, cipőn különböző nem kívánatos élőlények telepehetnek meg.

Egészségügyi matracaink Ultra-Fresh anyagokból készülnek, így megoldást nyújtanak e problémával szemben! Az antiallergén matracok otthoni ápoláshoz higiénikus és atkamentes környezetet biztosítanak. Az antibakteriális Ultra-Fresh anyagok barátságtalan környezetet teremtenek az élősködők számára és ugyan nem gyógyitják az asztmát, de részét képezik egy általános otthoni asztmaellenes programnak.

Az egészségügyi matracok speciális felületi kialakításúak. A matrac antidecubitus hatása révén segíti a megfelelő véáramlást és megoldást nyújt felfekvések ellen is.

Tehát az Ultra-Fresh egészségügyi matrac:

  • Antibakteriális, mikrogomba és poratka ellenes hatást biztosít
  • A poratka elleni hatás segít az asztma és allergiás megbetegedések kezelésében
  • A poratkák táplálkozási ciklusát szakítja meg, így azok nem tudnak élelemhez jutni, megakadályozva a lehulott bőrdarabkák bakteriális és mikrogombák általi lebomlását, a bőr ehetetlenné válik a poratkák számára
  • Nem tartalmaz rovarírtót
  • Az antibakteriális és mikrogomba ellenes hatás tartós higiéniát és kellemes illatot biztosít
  • Segíti a megfelelő véráramlást
Materasso ANTIBAKTERIAL Bio Ex táskarugós matrac

Materasso ANTIBAKTERIAL Bio Ex táskarugós matrac

7 zónás kemény táskarugós matrac

110 700 Ft-tól