Belépés a webáruházba

Kosár betöltése

Párna, párnák

Mi mindig a legjobb partnerekkel igyekszünk együtt dolgozni. Számunkra a Billerbeck az a partner, aki magas minőségű termékeit hihetetlen széles választékban készíti az „Alvás és Egészség” alapítvány legmodernebb kutatási eredményei alapján. 

Webáruházunkban a teljes Billerbeck párna és paplan választékából rendelhet, a hagyományos pehelytöltetű párnáktól kezdve, a legmodernebb technológiával gyártott memory párna típusokig.

Billerbeck pehely párnák, műszál, tönköly, bambusz, gyapjú párnák, memory párna.

Januári Billerbeck párna és paplan akció

10-40%-os Billerbeck paplan és párna akció!

„Egy jó nap, az éjszakával kezdődik” - A Billerbeck mottója kiválóan tükrözi a cég szemléletét. Paplan és párna gyártás területén a legkiválóbb minőséget képviseli, melyet az „Alvás és Egészség” alapítvány legmodernebb kutatási eredményei alapján végeznek.

Billerbeck a Baltazárban

Advent idején, december 16-án a minőségi alváskultúra termékeket gyártó és forgalmazó Billerbeck Kft. az évet záró ünnepi fogadáson látta vendégül legnagyobb magyarországi viszonteladóinak képviselőit. Köztük cégünk, a Valörtex Kft. tulajdonosait. Az estén részt vettek a Billerbeck cégcsoport német, svájci és magyar cégeinek felső szintű vezetői.