Belépés a webáruházba

Kosár betöltése

Matrac, matracok

Matrac kínálatunkban megtalálhatóak a kókusz - latex matracok, számos fajta habszivacs matrac (bio, vákuum stb.), memory matrac, rugós matracok (bonell és táskarugós), hajó/lakókocsi matracok, valamint gyerekmatracok.

Matrac vásárlását megelőzően fontos figyelembe venni a vásárló alvási szokását: testhelyzetét-oldalt háton, vagy hason  alszik. Esetleg egészségügyi problémáit, milyen ágyba, ágyrácsra kerül a matrac. A testsúly is szerepet játszhat  a tökéletes komfort  érzethez, de ez csak az igazán nagy súlyúaknak, illetve a túl vékonyaknál befolyásoló tényező.

Matracaink jellemzően maximum 90-110kg-ig terhelhetőek, azonban számos extra méretre gyártott matracot tudunk kínálni. Fontos, hogy a matrac ne süllyedjen be sehol sem, ne legyen túl kemény, de túl puha sem.

Látogasson el üzleteinkbe és kipróbálja ki a különböző kókusz, habszivacs, vagy rugós matrac típusokat, hogy biztosan a megfelelő válassza. És ha még így sem tud dönteni, akkor a matracot otthonában is kipróbálhatja.

Januári 20%-os Billerbeck matrac akció

Billerbeck matracok 20% kedvezménnyel januárban!

 

20 % kedvezménnyel kínálunk Billerbeck bonell rugós matracokat – Windsor –, hideghab matracot – Uranusz 

 

Materasso matracok óriási kedvezménnyel januárban is!

Materasso matracok januári akciója!

 

Januári Billerbeck párna és paplan akció

10-40%-os Billerbeck paplan és párna akció!

„Egy jó nap, az éjszakával kezdődik” - A Billerbeck mottója kiválóan tükrözi a cég szemléletét. Paplan és párna gyártás területén a legkiválóbb minőséget képviseli, melyet az „Alvás és Egészség” alapítvány legmodernebb kutatási eredményei alapján végeznek.

Best Dream vákuum matracok 10% kedvezménnyel

10%-os Best Dream vákuum matrac akció!

 

A Best Dream matracok ötvözik a kiváló minőséget és az elérhető árat.

Novemberi -20%-os Billerbeck matrac akció

Kiemelt novemberi ajánlatunk: Billebeck matracok -20% kedvezménnyel!

 

Az akció keretén belül az alábbi Billerbeck matracokat kínáljuk:

- WINDSOR bonell rugós matrac, mely 7-zónás teherhordó rétege tökéletes lleszkedést tesz lehetővé a test számára. Optimálisan egyesíti a támasztóerőt és a lágyságot.

DAVOS hideghab matracok három féle párnázóréteggel:

Materasso hideghab matrac akció

Materasso hideghab matracok -10% kedvezménnyel!

A hideghab matracok a mai kor egyedül álló alvásrendszerei. Mikrocellás felépítése, azonnal reagálva veszi fel testének minden görbületét. A hideghab matrac ajánlott allergiás megbetegedésben szenvedőknek is, mert 100%-ig hipo-allergén és ellenálló a házi poratkákkal szemben is.


Materasso táskarugós matrac akciók

Materasso táskarugós matracok 10% kedvezménnyel!

Materasso matracban található táskarugós rendszernek köszönhetően tökéletes alátámasztást kap a csípő, a törzs és a váll. Optimális helyzetben tartja a gerincet, kiváló kényelmet biztosít és ellenáll a deformálodással szemben.

Tekintse meg teljes táskarugós matrac kínálatunkat.

Akciós Billerbeck DAVOS hideghab matracok

Akciós Billerbeck DAVOS hideghab matracok.

A Billerbec márka mára összefonódott a minőséggel. Októberi akciónk keretében a hideghab matracait kínáljuk -20% kedvezménnyel.

Akciós Billerbeck hideghab matracok három féle párnázóréteggel:

  • masszírozó hab
  • öntött latex
  • viszkoelsztikus hab

 

Tekintse meg teljes hideghab matrac kínálatunkat.


Részt vettünk a X. Esküvő Kiállításon

Kelengye, nászajándék...Az örömteli esküvői készülődés közben ezk a fogalmak is gyakran felmerülnek az esküvőre készülő fiatal pár, a rokonok és barátok fejében.

Néhány évtizeddel ezelőtt a kelengye fogalmához a legtermészetesebben kapcsoló dolgok között igen előkelő helyet foglaltak el a párnák, dunnák, palanok, ágyneműk. A polgári és paraszti családok életéről fennmaradt kordokumentuok szerint ezek a tárgyak hosszú évtizedekig szolgáták a családok kényelmét és számos esetben megemlítésre kerültek a családi vagyon számbavételekor is.